fbpx
Werkboek + planner

Van dromen naar doelen

In 4 concrete stappen + gratis planner

Hoe ziet jouw droomleven eruit?

Stel je voor dat je precies weet waar je goed in bent, wat je wilt en hoe je concrete doelen kunt stellen. En dat je ook nog eens een fijn systeem hebt om aan die doelen te werken, met focus, helderheid en rust in je hoofd. Klinkt goed, toch?

Het verbaasde me hoe goed dit werkboek in elkaar zit. De vier stappen hebben zo'n logisch en natuurlijk vervolg op elkaar. Dat ik daar nooit eerder op ben gekomen! Zo heeft iedereen zijn eigen talenten en dit stappenplan hebben Liz en Mike zo goed in elkaar gezet. De stappen zijn simpel en toegankelijk voor iedereen die meer focus nodig heeft om zijn doelen helder te krijgen en ze na te streven. Super waardevol voor de rest van je leven!
Naomi Houwertjes
Eigenaresse Yogastudio Naomi

Gratis stappenplan + planner

Met dit werkboek zet jij de eerste stappen naar jouw droomleven! Aan de hand van 4 concrete stappen met vragen en opdrachten ga je bewust nadenken over jouw leven, dromen en doelen. 

De bijbehorende planner helpt je om hier concreet mee aan de slag te gaan en het leven te creëren waar je écht blij van wordt. 

Werkboek + planner

Wat krijg je?

Stappenplan (werkboek)

Aan de hand van 4 concrete stappen met vragen en opdrachten ga je bewust nadenken over jouw leven, dromen en doelen. Inclusief praktische vragen & opdrachten.

Focus & Flow planner

Ga vervolgens concreet aan de slag met de Focus & Flow planner! Inclusief:
 
  • Jaarplanner
  • Maandplanner
  • Weekplanner
  • Dagplanner 
  • Avondevaluatie 
 

Dit ga je ontdekken

Wie zijn wij?

Mike

Op 16-jarige leeftijd schreef Mike zich in bij de Kamer van Koophandel en begon hij met zijn eigen softwarebedrijf. In de tussentijd rondde hij binnen 4 jaar zijn hbo-opleiding af. 

Vele projecten en uitdagingen later is hij nu medeoprichter van de grootste meditatie-app van Nederland: Meditation Moments

Hij duikt veel in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, heeft een ijzersterke money mindset en werkt dagelijks (bedrijfs)strategieën uit.

Liz

Ook Liz startte tijdens haar studie met ondernemen. Ze begon met een eigen bedrijf: Zinvol Teksten

Ondertussen rondde ze haar bachelor en master binnen de taalwetenschap af. Inmiddels schrijft ze vanuit haar tekstbureau voor grote bedrijven en organisaties als MKB-Nederland, Hanze Hogeschool en MAATbeveiliging.

 Ook verdiept ze zich veel in persoonlijke groei, de wet van de aantrekkingskracht en de kracht van de natuur.

Download het gratis stappenplan (+ planner)

En creëer het leven waar je blij van wordt! 

Nieuwsbrief​

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Beloofd!