fbpx

Wie zijn wij?

Ons verhaal

Onze reis naar vrijheid

Ons verhaal

Liz is de dromerige schrijver, Mike de strategische ondernemer. Samen maken we onze reis naar vrijheid. 

Op About NOW delen we praktische tips, tools en strategieën over hoe je meer kunt leven vanuit vrijheid. Niet alleen op het gebied van werk en financiën, maar ook in je hoofd en hart.

Liz

Liz startte tijdens haar studie Toegepaste Taalwetenschap een eigen tekstbureau: Zinvol Teksten en is dagelijks bezig met taal en tekst.

Rond haar 20e begon ze zich voor het eerst te verdiepen in persoonlijke groei, de wet van de aantrekkingskracht en de kracht van de natuur. 

Ze begon grote doelen te stellen, leerde hoe krachtig onze gedachten zijn en hoe effectief het is om fijne routines en rituelen in je dagelijks leven te integreren. 

Het is haar missie om mensen te laten zien hoe mooi ze zijn en dat ze altijd mogen (en kunnen) kiezen voor geluk en vrijheid, op hun manier.

Typisch Liz

  • Droomt van een eigen boshuisje met moestuin
  • Leest een boek per week
  • Vind het fijn om lekker te 'koetelen' (is West-Fries, zoek maar eens op)
  • Verdiept zich veel in spiritualiteit
  • Werkt aan een eigen kinderboek​

Mike

Al op jonge leeftijd wist Mike het zeker: ‘ik wil financieel vrij zijn en zelf de vrijheid hebben om te doen wat ik wil.’

Op 16-jarige leeftijd schreef hij zich dan ook in bij de Kamer van Koophandel en zette hij zijn eerste voorzichtige stappen in de ondernemerswereld. 

Vele projecten en uitdagingen later is hij nu mede-oprichter van de grootste meditatie-app van Nederland: Meditation Moments

Elke dag maakt hij keuzes die hem dichter bij zijn grootste doel brengen. En ondertussen probeert hij ook anderen te inspireren om te kiezen voor hun mooiste leven.

Typisch Mike

  • Heeft graag de nieuwste gadgets in huis
  • Is heel fanatiek met bordspelletjes (en wint ook vaak)
  • Duikt veel in de wereld van persoonlijke ontwikkeling
  • Heeft een ijzersterke money mindset
  • Werkt dagelijks (bedrijfs)strategieën uit

Onze missie

Vrij zijn, ook in je hoofd en hart

Gekscherend vergelijken we onszelf ook wel met yin en yang. Liz leert Mike om af en toe z’n voetjes van de vloer te halen en Mike zorgt ervoor dat Liz niet al teveel naar boven zweeft. Perfecte combi, vinden we zelf. Onze overeenkomst? Het streven naar vrijheid, op onze eigen manier.

Inspiratie & praktische tips 

Op About NOW brengen we dit samen. We willen jou inspireren om vrij te leven. In onze artikelen, cursussen en nieuwsbrief delen we daarom veel inspiratie en praktische tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

“Denken aan morgen, maar leven in het nu. Dát creëert vrijheid.”

Elke week nieuwe artikelen in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

Download de gratis planner

Creëer meer vrijheid, focus en flow in je leven.