fbpx

Wie ben ik?

Hi, ik ben Liz

Mijn verhaal

Wat leuk dat je hier bent! Ik ben Liz, schrijfster, freelancer, fanatiek moestuinierder en een nuchtere spirit junkie. Ik lees veel, heb 1001 hobby’s en slurp alles op wat ik tegenkom.

Als schrijfster schrijf ik (logischerwijs) veel. Maar ik schreef niet altijd over de dingen die ik zélf interessant vond. Daarom besloot ik in 2019 About NOW op te zetten, waar ik mijn interesse voor persoonlijke groei, positief denken, spiritualiteit, leven met en van de natuur (en nog heel veel meer) kan delen met wie het maar wil lezen. Met jou dus!

Lees hier mijn verhaal.

Typisch Liz

Wil je een berichtje sturen?

Hoewel je geen reactie kan plaatsen onder de artikelen, vind ik het wel ontzettend leuk om van je te horen! Heb je dus een vraag, wil je iets kwijt of wil je gewoon even connecten? Dan mag je me altijd een berichtje sturen via liz@about-now.nl

Mike

Ook Mike kun je tegenkomen op About NOW. Hij doet veel achter de schermen, dropt af en toe zijn wijze woorden en geeft coaching. Verder is hij druk bezig met Meditation Moments, een meditatie-app, waar hij mede-oprichter van is. 

Typisch Mike

Heb je een vraag voor Mike? Mail dan naar mike@about-now.nl.

Ga jij ook het leven creëren waar je blij van wordt?

Download het gratis werkboek: Van dromen naar doelen in 4 concrete stappen (+ gratis planner)

Nieuwsbrief​

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Beloofd!