Hi, ik ben Liz

Een schrijvende twintiger met een vriend, hond en volkstuin. Ik geloof in een lichter en creatiever leven. Eentje waarin we gewoon weer eens mogen uitademen in plaats van altijd maar moeten streven naar meer of die beste versie van onszelf. Waarin we kunnen genieten van klein geluk en pareltjes in het dagelijks leven en kunnen lachen, spelen en ontdekken. Gewoon leven dus.

Wat kun je hier vinden?

Ik hou van verhalen. En van het echte leven. Op About NOW schrijf ik daarom verhalen over mijn leven en ga ik op zoek naar dat gouden randje. 

Ook verstuur ik elke maand een slow mail. Stiekem is dat gewoon een nieuwsbrief. Maar wel een gezellige. Ik bespreek wat mij die maand heeft beziggehouden en wat me is opgevallen. Ik deel ook regelmatig boekentips, filmtips en andere dingen die ik heb ontdekt.

Op een blauwe maandag begon ik met een podcast. Gewoon, om eens uit te proberen hoe dat zou zijn en om me op een andere manier te uiten dan via tekst. Laten we zeggen dat de inspiratie in golfbewegingen komt. 

Als je van plannen houdt (net als ik) dan vind je mijn gratis Focus & Flow planner misschien wel wat.

Of doe mee met de Digital Detox Challenge! Ook gratis. Je krijgt een week lang elke dag een offline uitdaging in je mailbox waarmee je jouw schermtijd gaat verminderen (ik kan alvast verklappen: het is niet moeilijk). 

Ook leuk om te weten

Verhalen schrijven op About NOW is zeker niet het enige wat ik doe. Ik werk namelijk ook als communicatieadviseur voor organisaties, schrijf interviews en achtergrondverhalen voor magazines, laat de taalpurist in me los als eindredacteur en werk in mijn vrije tijd aan een jeugdboek.

Wat random facts over mij. Ik ben een manifesting generator (voor de human designers). Introvert. Ik kan úren patiencen en hou eigenlijk van alle slow hobbies: puzzelen, lezen, tekenen, borduren… Heb altijd een notitieboekje bij me, want inspiratie is overal. Een hekel aan slenteren (als iemand je snelwandelend inhaalt, that’s me). En ik ga kwijlen bij het zien van kaas (maar ben lactose-intolerant).

Nieuwsbrief​

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Beloofd!