fbpx
gratis planner

Gratis Focus & Flow Planner

Behaal relaxed je doelen

Ken je dat gevoel, op het moment nét voordat je op vakantie gaat?

Je mailbox is leeg, je hebt alle losse eindjes afgehandeld en je weet precies wat je na de vakantie weer moet oppakken. Je stelt orde op zaken, je hoofd is leeg en je kunt met een gerust gevoel écht genieten van alles wat komen gaat. Hoe zou het zijn als je elke dag dit gevoel van volledige controle ervaart?

Focus & Flow Planner

Met de gratis Focus & Flow planner werk je met een helder hoofd aan je doelen en intenties. Het helpt je om full focus te knallen en optimaal te genieten van het hier en nu. Plannen creëert helderheid (uit je hoofd, op papier), maar helpt je ook om fijne elementen te integreren in je systeem. Zodat je vrijheid in je agenda én leven kunt ervaren.

gratis planner

Focus

Todo-lijsten afvinken en planningen maken zorgt voor controle en helderheid. Je weet precies wat je moet doen en wat er allemaal gedaan moet worden. En dat geeft rust. Maar steek je je energie ook in de juiste dingen?

Flow

Als je alleen maar knalt, raak je uitgeput. Er moet een balans zijn tussen stralen en rust. Vanuit welke intentie begin je je dag? Waar ben je dankbaar voor vandaag? En wat heb je allemaal gemanifesteerd? Ook dit is een belangrijk onderdeel van de gratis planner.

Waar bestaat de gratis planner uit?

gratis jaarplanner

1. Gratis jaarplanner

In de gratis jaarplanner kun je jouw doelen voor de komende 12 maanden opschrijven, hier projecten aan koppelen en deze indelen door het jaar heen.

2. Gratis maandplanner

Met de gratis maandplanner kun je jouw projecten voor de maand uitschrijven, hier acties aan koppelen en deze indelen in de maand.

gratis maandplanner
Gratis weekplanner

3. Gratis weekplanner

De gratis weekplanner is een deskplanner die je gemakkelijk op je bureau kunt laten liggen. Je kunt alle taken, acties en afspraken van de week invullen en bijhouden.

4. Gratis dagplanner

Met de gratis dagplanner kun je elke dag aandacht besteden aan jouw afspraken en taken, maar ook fijne routines als intenties, dankbaarheid en selfcare. 

gratis dagplanner
gratis avondevaluatie

5. Gratis avondevaluatie

Met de gratis avondevaluatie kun je jouw dag afsluiten en de volgende dag optimaal voorbereiden. Dit zorgt ervoor dat je rustig kunt slapen en geeft je focus gedurende de dag. 

Download de gratis planner!

Zet de eerste stappen naar een relaxed leven.

Nieuwsbrief​

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Beloofd!