Download de Focus & Flow planner

  • Dagplanner
  • Avondevaluatie
  • Maandplanner
  • Deskplanner (week)*Na het downloaden van de planner ontvang je automatisch elke week een inspiratiemail.

Ken je dat gevoel. Op het moment nét voordat je op vakantie gaat. Je mailbox is leeg, je hebt alle losse eindjes afgehandeld en je weet precies wat je na de vakantie weer moet oppakken. Je hoofd is leeg en je kunt met een rustgevend gevoel écht genieten van alles wat komen gaat. De Focus & Flow planner helpt je om dit gevoel te creëren, ook als je níet met je koffers in de hand staat.

Focus

Todo-lijsten afvinken en planningen maken zorgt voor controle en helderheid. Je weet precies wat je moet doen en wat er allemaal gedaan moet worden. En dat geeft rust. Maar steek je je energie ook in de juiste dingen? 

Flow

Als je alleen maar knalt, raak je uitgeput. Er moet een balans zijn tussen stralen en rust. Vanuit welke intentie begin je je dag? Waar ben je dankbaar voor vandaag? En wat heb je allemaal gemanifesteerd?

Focus & Flow planner

Met de Focus & Flow planner werk je met een helder hoofd aan je doelen en intenties. Het helpt je om full focus te knallen én optimaal te genieten van het hier en nu. Plannen creëert helderheid (uit je hoofd, op papier), maar helpt je ook om fijne elementen te integreren in je systeem. Zodat je elementen als dankbaarheid, intenties stellen, de natuur opzoeken uiteindelijk niet meer hóeft te plannen, omdat ze onderdeel zijn geworden van je dagelijkse leven. 

Inclusief uitleg over hoe je de planner het beste kunt gebruiken

Download de Focus & Flow planner*Na het downloaden van de planner ontvang je automatisch de maandelijkse inspiratiemail.