Leer plannen als een pro

In 5 stappen van chaos naar balans

cursus plannen

Cursus plannen:

Doelen stellen & plannen als een pro

In de cursus “Doelen stellen en leren plannen als een pro” ga je aan de slag met het stellen van heldere doelen en het ontwikkelen van een planstrategie om deze ook daadwerkelijk te behalen. 

Daarnaast leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van een planner en productief kunt werken zodat je genoeg tijd overhoudt voor jezelf.

Aan het einde van de cursus plannen:

Het verbaasde me hoe goed deze cursus plannen in elkaar zit. De vijf stappen hebben zo'n logisch en natuurlijk vervolg op elkaar. Dat ik daar nooit eerder op ben gekomen! Zo heeft iedereen zijn eigen talenten en deze cursus plannen hebben Liz en Mike zo goed in elkaar gezet. De stappen zijn simpel en toegankelijk voor iedereen die meer focus nodig heeft om zijn doelen helder te krijgen en ze na te streven. Super waardevol voor de rest van je leven!
Naomi Houwertjes
Eigenaresse Yogastudio Naomi
plannen en doelen stellen

Tijd over voor wat jou écht gelukkig maakt

Als ondernemer moet ik veel schakelen tussen verschillende doelen, projecten en taken. Als ik mijn planning dan eens laat verslappen, voel ik me onrustig, gestrest en heb ik altijd het gevoel dat ik ‘nog iets moet doen’.

Daarom heb ik de Focus & Flow Planner ontwikkeld. Niet alleen omdat ik behoefte had aan een goede planner die me zou helpen om aan mijn doelen te werken, maar me ook zou stimuleren om meer tijd te besteden aan fijne elementen als dankbaarheid, het stellen van intenties en selfcare.

Deze cursus plannen helpt je om de planner optimaal te gebruiken, maar je kunt hem ook toepassen op een andere planner die je zelf al gebruikt. Zo blijf jij in controle, krijg je ruimte in je agenda en hoofd en houd je tijd over voor de dingen die jou écht gelukkig maken.

Deze cursus plannen is voor jou als je:

Wat krijg je bij deze cursus plannen?

gratis planner

1. Focus & Flow planner

Bij de cursus plannen krijg je de gratis planner Focus & Flow voor als je deze nog niet hebt gedownload.

Wil je deze liever niet gebruiken, dan kun je ook gebruikmaken van je eigen planner. De Focus & Flow Planner bestaat uit een:

● Jaarplanner
● Maandplanner
● Deskplanner (week)
● Dagplanner
● Avondevaluatie

2. Leesboek

De cursus plannen bestaat uit een digitaal leesboek waarin je leert om in 5 heldere stappen doelen te stellen en deze ook daadwerkelijk te behalen, onder andere door het gebruik van een goede planstrategie. 

Het leesboek van de cursus plannen gaat in op het volgende:

● Stap 1: Doelen stellen
● Stap 2: Projecten & acties
● Stap 3: Leren plannen
● Stap 4: Routines
● Stap 5: Evalueren

cursus plannen leesboek
cursus plannen werkboek

3. Werkboek

Het leesboek wordt aangevuld met een digitaal werkboek. De opdrachten en vragen die hierin staan helpen je om écht met de informatie uit het leesboek aan de slag te gaan. Je leert stap voor stap doelen stellen en heldere planningen maken. Het werkboek van de cursus plannen is invulbaar dus kun je online invullen, maar je kunt hem natuurlijk ook altijd printen.

Je krijgt dus:

Voor slechts € 29,95

Nieuwsbrief​

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandagochtend fijne inspiratie en praktische tips.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Beloofd!